SIAT MAILLIS Márkaképviselet ...

Összesen: 2 termék

SR27

A SIAT SR27 egy félautomata dobozzáró gép, amelyet a SIAT kifejezetten a nagy változó méretű dobozokhoz tervezett. Az SR27 ideális dobozzáró gép számos iparág számára, mint például az e-kereskedelem, a logisztika, az elektronika és a szövetgyártás. A doboz előkészítése kézzel történik. A kezelő behajtja a felső dobozfüleket, és előre tolja a dobozt a felső fej sárga gombjához. A felső fej felfelé mozog - míg a sárga gomb be van nyomva -, hogy elérje a kívánt dobozmagasságot. A megfelelő pozíció elérése után a kezelő a dobozt addig tudja tolni a gép belsejébe, amíg azt a kettős szállítószalag át nem veszi tőle.

SR20

SR20 Félautomata dobozzáró gép automata dobozbeállítással
Az SR20 ideális megoldás, ha az Ön csomagolósora különböző méretű dobozokkal dolgozik.
A 4 hevederes doboztovábbításnak köszönhetően a lezárási folyamat mindig elakadásmentesen garantált, túltömött és üres dobozok esetén is.
Ezenkívül a pneumatikus rendszer lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a dobozméretek széles skálájához.
A robusztus kétoszlopos váz és a márkás alkatrészek az SR20-at éjjel-nappali használatra késszé teszik. A SIAT gépek történelmi megbízhatósága teljes mértékben garantált.
A gyorsan eltávolítható ragasztófej, a motorokhoz való könnyű hozzáférés és az áttekinthető kábelkezelés lehetővé teszi a gép hatékony ellenőrzését, megkönnyítve a karbantartási műveleteket.

Összesen: 2 termék