SIAT MAILLIS Márkaképviselet ...

Összesen: 3 termék

SIAT F344

F344
Automatikus dobozfelállító gép
Az F344 egy automatikus dobozfelállító gép, amelyet a dobozok aljának összecsukására, majd későbbi szakaszában ragasztószalaggal történő lezárására terveztek. A gép akár 1100 doboz/óra teljesítménnyel működik a doboz méretétől függően. A csomagológép beállítása egyszerű és gyors. Az F344 modellt a CE előírásoknak megfelelően tervezték.

SIAT F44

SIAT F44
Automata dobozfelállító
Az F44 automata csomagolósorba építhető dobozfelállítókat úgy tervezték, hogy meghajtogassák, majd később ragasztószalaggal lezárják a dobozok füleit, elkészítve a feltöltésre, akár 480 doboz/óra változó teljesítménnyel a doboz méretétől függően. A csomagológép beállítása egyszerű és gyors. Az F44 modell könnyen kezelhető, és a CE biztonsági szabványoknak megfelelően készült.

F144

SIAT F144 automata dobozfelállító gép
Az F144 automata doboz felállítókat arra tervezték, hogy kialakítsák, és egy későbbi szakaszban ragasztószalaggal lezárják a dobozok alsó füleit, így a dobozok készen állnak a feltöltésre, akár 700 doboz/óra változó teljesítménnyel a doboz méretétől függően. A csomagológép beállítása egyszerű és gyors. Az F144 doboz hajtogató modell könnyen kezelhető és a CE biztonsági szabványoknak megfelelően készült.

Összesen: 3 termék