SIAT MAILLIS Márkaképviselet ...

ZLC – SIAT szerviz és értékesítés

Üdvözöljük a ZLC Kft. SIAT szerviz és értékesítési weboldalán!

 

A ZLC Csomagolástechnikai Szolgáltató Kft. 2018. év elejétől, mint a SIAT magyarországi szerviz értékesítő partnere biztosítja a SIAT csomagológépek biztonságos működését.

A ZLC szervizcsapata az alapítás óta végzi a SIAT dobozzáró, dobozfelállító ás a raklapfóliázó gépek szervizelését, karbantartását és felújítását.

Mint SIAT M. J. Maillis Group szerződéses szerviz és értékesítő partner, teljes műszaki támogatást élvezünk a gyártó részéről, rendszeres oktatásokkal és dokumentációkkal.

Projektjeinknél jelentős gyártói tervezési és tanácsadói támogatást kaptunk a SIAT részéről.

Szolgáltatáson alapuló tevékenységünket 2015-ben indítottuk, ezt megelőzően hosszú éveken át egy budapesti csomagolástechnikai kft-nél tevékenykedtünk.

Szervizcsapatunk évtizedek óta sikeresen old meg műszaki feladatokat a csomagolási piacon.

 

Ha csomagológépekkel kapcsolatos problémáira keres megoldást, vagy optimalizálási feladat előtt áll, esetleg úgy érzi túl sok energiát kell a csomagolásra fordítani, hogy termékeit ki tudja szállítani, akkor jó helyen jár.

 

Szolgáltatásaink magukba foglalják az egyszerű kézi csomagológépek és az automata csomagolórendszerek beüzemelését, karbantartását és eseti szervizelését.

Megoldást kínálunk Önnek, ha csomagológépeit optimális teljesítménnyel a legmagasabb megbízhatóság mellett szeretné üzemeltetni.

 

Több éves tapasztalatunkra és piacismeretünkre támaszkodva adhatunk Önnek tanácsot ötletei kivitelezéséhez.

Költséghatékony javaslatokat készítünk kapacitásbővítésre, igény esetén lebonyolítjuk a teljes beruházást a kiválasztott beszállítókkal.

 

Reméljük felkeltjük érdeklődését, és személyesen is találkozunk a közeljövőben.