SIAT MAILLIS Márkaképviselet ...

Összesen: 1 termék

SM44

Az SIAT SM44 egy automata dobozzáró gépek sorozata, amelyet a SIAT kifejezetten változó méretű TFL dobozokhoz tervezett.
Az SM44 ideális dobozzáró gép számos iparág számára, mint például az e-kereskedelem, a logisztika.
A gépek képesek beállítani magukat a különböző dobozméretekhez, és automatikusan bezárni a dobozok felső füleit (kezelő nélkül).
Az SM44 sorozat modell egy automatikus „Véletlenszerű” dobozzárógép: ez azt jelenti, hogy a gép képes a különböző dobozméretekhez automatikusan igazodni.
A gép automatikusan felhelyez két ragasztószalag csíkot a doboz felső és az alsó középvonalára. Az SM44 csomagológép használata intuitív, egyszerű és gyors. A beüzemelés rendkívül gyors, és a négy lábon rögzített fékes görgőnek (opció) köszönhetően könnyen mozgatható az egész munkaterületen.
A szalagfejszerkezet felső részén található rendszer automatikusan összehajtja a doboz 4 felső fülét. Ezzel a mozdulattal a felhasználó gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat, mivel minden keze szabadon tölthet dobozokat vagy bármilyen más műveletet. Jól alkalmazható komissiózó soroknál, és alkalmas több automata gyártósor csomagolási igényének egyszerre történő kiszolgálására is.

Összesen: 1 termék