SIAT MAILLIS Márkaképviselet ...

Üdvözöljük honlapunkon!

A ZLC Csomagolástechnikai Szolgáltató csapata évtizedek óta sikeresen old meg műszaki feladatokat a csomagolási piacon.

Ha csomagológépekkel kapcsolatos problémáira keres megoldást, vagy optimalizálási feladat előtt áll, esetleg úgy érzi túl sok energiát kell a csomagolásra fordítani, hogy termékeit ki tudja szállítani, akkor jó helyen jár.

Szolgáltatásaink magukba foglalják az egyszerű kézi csomagológépek és az automata csomagolórendszerek beüzemelését, karbantartását és eseti szervizelését. Megoldást kínálunk Önnek, ha csomagológépeit optimális teljesítménnyel a legmagasabb megbízhatóság mellett szeretné üzemeltetni.

Tervezett Karbantartási Rendszerünk segítségével maximalizálhatja a géppark rendelkezésre állását, megőrizheti a beruházás termelékenységét és értékét. Levesszük a válláról a karbantartás gondjait, hogy Ön a termelésre koncentrálhasson.

Több éves tapasztalatunkra és piacismeretünkre támaszkodva adhatunk Önnek tanácsot egyéb szervezési, optimalizálási ötletei kivitelezéséhez. Költséghatékony javaslatokat készítünk kapacitásbővítésre. Feltárjuk a  csomagoló gépparkban rejlő összes lehetőséget.  Igény esetén lebonyolítjuk a beruházást a kiválasztott beszállítókkal.

Reméljük felkeltjük érdeklődését, és személyesen is találkozunk a közeljövőben.